Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЮдіна, Тетяна Іллівна-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorМазняк, Захар Олександрович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorДмитревський, Дмитро В'ячеславович-
dc.contributor.authorГафуров, Олег Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-07T12:08:07Z-
dc.date.available2022-11-07T12:08:07Z-
dc.date.issued2015-11-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока. Патент України на корисну модель № 102674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко,Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05110. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395-
dc.description.abstractСпосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C, як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока з вологістю 86-90 %, емульсію гомогенізують при тиску 0,6-0,8 МПа.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;102674-
dc.titleСпосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молокаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
102674.pdf177.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.