Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12391
Назва: | Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв |
Автори: | Пенкіна, Наталя Михайлівна Татар, Лариса Василівна |
Дата публікації: | 10-лис-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв. Патент України на корисну модель № 102670, МПК C12G 3/06 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2015 05057. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 4 с. |
Серія/номер: | 11;102670 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв включає: бродіння сусла на основі цукровмісної сировини, дріжджів, настою смако-ароматичних добавок, фільтрацію, розлив. Як сусло використовують суміш чорноплідної горобини та підготовленого розчинника. Як цукровмісну сировину використовують стевіозид. Як дріжджі використовують закваску винних дріжджів на молочній (з під сиру кисломолочного) сироватці. Як настій смако ароматичних добавок використовують водний екстракт хмелю і екстракт хвої сосни на основі молочної (з під сиру кисломолочного) сироватки. Додатково вносять корінь імбиру. Бродіння проводять 3-5 днів за температури 20-22 °C, охолоджують до 4-6 °C і пастеризують. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12391 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
102670.pdf | 153.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.