Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12391
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пенкіна, Наталя Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Татар, Лариса Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T12:01:20Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T12:01:20Z | - |
dc.date.issued | 2015-11-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв. Патент України на корисну модель № 102670, МПК C12G 3/06 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2015 05057. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12391 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв включає: бродіння сусла на основі цукровмісної сировини, дріжджів, настою смако-ароматичних добавок, фільтрацію, розлив. Як сусло використовують суміш чорноплідної горобини та підготовленого розчинника. Як цукровмісну сировину використовують стевіозид. Як дріжджі використовують закваску винних дріжджів на молочній (з під сиру кисломолочного) сироватці. Як настій смако ароматичних добавок використовують водний екстракт хмелю і екстракт хвої сосни на основі молочної (з під сиру кисломолочного) сироватки. Додатково вносять корінь імбиру. Бродіння проводять 3-5 днів за температури 20-22 °C, охолоджують до 4-6 °C і пастеризують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;102670 | - |
dc.title | Спосіб виробництва напівфабрикату для слабоалкогольних напоїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
102670.pdf | 153.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.