Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12345
Назва: Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Борисенко, Катерина Владиславівна
Пернеровська, Анастасія Станіславівна
Дата публікації: 12-жов-2015
Бібліографічний опис: Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання. Патент України на корисну модель № 101904, МПК A23L 1/317 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова, К. В. Борисенко, А. С. Пернеровська. № u 2015 02451. Заявл. 19.03.2015. Опубл. 12.10.2015, Бюл.№ 19. 4 с.
Серія/номер: 11;101904
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання фаршу із м'яса курки механічного обвалювання передбачає відокремлення м'ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання. До складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія, що містить м'ясо курки механічного обвалювання (97,9 %), білковий препарат тваринного походження Скангель А95 (2,0 %) і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію (0,1 %). Співвідношення м'яса курки механічного обвалювання і білкової захисної емульсії становить 1:1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12345
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101904.pdf150.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.