Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12345
Назва: | Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання |
Автори: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович Гринченко, Наталя Геннадіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Борисенко, Катерина Владиславівна Пернеровська, Анастасія Станіславівна |
Дата публікації: | 12-жов-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання. Патент України на корисну модель № 101904, МПК A23L 1/317 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова, К. В. Борисенко, А. С. Пернеровська. № u 2015 02451. Заявл. 19.03.2015. Опубл. 12.10.2015, Бюл.№ 19. 4 с. |
Серія/номер: | 11;101904 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання фаршу із м'яса курки механічного обвалювання передбачає відокремлення м'ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання. До складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія, що містить м'ясо курки механічного обвалювання (97,9 %), білковий препарат тваринного походження Скангель А95 (2,0 %) і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію (0,1 %). Співвідношення м'яса курки механічного обвалювання і білкової захисної емульсії становить 1:1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12345 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
101904.pdf | 150.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.