Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12345
Название: Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання
Авторы: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Борисенко, Катерина Владиславівна
Пернеровська, Анастасія Станіславівна
Дата публикации: 12-окт-2015
Библиографическое описание: Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання. Патент України на корисну модель № 101904, МПК A23L 1/317 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова, К. В. Борисенко, А. С. Пернеровська. № u 2015 02451. Заявл. 19.03.2015. Опубл. 12.10.2015, Бюл.№ 19. 4 с.
Серия/номер: 11;101904
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання фаршу із м'яса курки механічного обвалювання передбачає відокремлення м'ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання. До складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія, що містить м'ясо курки механічного обвалювання (97,9 %), білковий препарат тваринного походження Скангель А95 (2,0 %) і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію (0,1 %). Співвідношення м'яса курки механічного обвалювання і білкової захисної емульсії становить 1:1.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12345
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
101904.pdf150.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.