Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Назва: | Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Максименко, Георгій Іванович М'ячиков, Олександр Васильович |
Дата публікації: | 10-чер-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного. Патент України на корисну модель № 99553, МПК A23F 3/30 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 14068. Заявл. 29.12.2014. Опубл. 10.06.2015, Бюл.№ 11. 3 с. |
Серія/номер: | 11;99553 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва швидкорозчинного чаю включає змішування цукру і екстракту чаю. При цьому спочатку виготовляють сконцентрований екстракт з заданими параметрами вологості і кількості екстрактивних речовин, а потім додають до нього необхідну кількість цукру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
99553.pdf | 139.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.