Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Назва: Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Максименко, Георгій Іванович
М'ячиков, Олександр Васильович
Дата публікації: 10-чер-2015
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного. Патент України на корисну модель № 99553, МПК A23F 3/30 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 14068. Заявл. 29.12.2014. Опубл. 10.06.2015, Бюл.№ 11. 3 с.
Серія/номер: 11;99553
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва швидкорозчинного чаю включає змішування цукру і екстракту чаю. При цьому спочатку виготовляють сконцентрований екстракт з заданими параметрами вологості і кількості екстрактивних речовин, а потім додають до нього необхідну кількість цукру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99553.pdf139.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.