Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Название: | Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Максименко, Георгій Іванович М'ячиков, Олександр Васильович |
Дата публикации: | 10-июн-2015 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного. Патент України на корисну модель № 99553, МПК A23F 3/30 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 14068. Заявл. 29.12.2014. Опубл. 10.06.2015, Бюл.№ 11. 3 с. |
Серия/номер: | 11;99553 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва швидкорозчинного чаю включає змішування цукру і екстракту чаю. При цьому спочатку виготовляють сконцентрований екстракт з заданими параметрами вологості і кількості екстрактивних речовин, а потім додають до нього необхідну кількість цукру. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
99553.pdf | 139.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.