Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Название: Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Максименко, Георгій Іванович
М'ячиков, Олександр Васильович
Дата публикации: 10-июн-2015
Библиографическое описание: Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного. Патент України на корисну модель № 99553, МПК A23F 3/30 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 14068. Заявл. 29.12.2014. Опубл. 10.06.2015, Бюл.№ 11. 3 с.
Серия/номер: 11;99553
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва швидкорозчинного чаю включає змішування цукру і екстракту чаю. При цьому спочатку виготовляють сконцентрований екстракт з заданими параметрами вологості і кількості екстрактивних речовин, а потім додають до нього необхідну кількість цукру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
99553.pdf139.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.