Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Title: Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Максименко, Георгій Іванович
М'ячиков, Олександр Васильович
Issue Date: 10-Jun-2015
Citation: Спосіб виробництва чаю швидкорозчинного. Патент України на корисну модель № 99553, МПК A23F 3/30 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 14068. Заявл. 29.12.2014. Опубл. 10.06.2015, Бюл.№ 11. 3 с.
Series/Report no.: 11;99553
Abstract: Спосіб виробництва швидкорозчинного чаю включає змішування цукру і екстракту чаю. При цьому спочатку виготовляють сконцентрований екстракт з заданими параметрами вологості і кількості екстрактивних речовин, а потім додають до нього необхідну кількість цукру.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12318
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
99553.pdf139.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.