Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280
Title: | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Обозна, Маргарита Василівна Маренкова, Тетяна Іванівна Гурський, Петро Васильович Ладика, Володимир Іванович Бірка, Андріана Петрівна, Наталія Іванівна Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Issue Date: | 10-Mar-2015 |
Citation: | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97254, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, В. І. Ладика, А. Бірка, Н. І. Петрівна, М. Ф. Перцевой Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 08597. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;97254 |
Abstract: | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на основі суміші желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію, що включає приготування розчину з цукру, структуроутворювача, внесення альгінату натрію, 2,8 % розчину хлористого кальцію, уварювання, додавання патоки, уварювання, охолодження, додавання кислоти лимонної, барвника, есенції, перемішування, розливання у форми, структуроутворення, охолодження. Крім цього, як структуроутворювач використовується суміш желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.