Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280
Title: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Володимир Іванович
Бірка, Андріана
Петрівна, Наталія Іванівна
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 10-Mar-2015
Citation: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97254, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, В. І. Ладика, А. Бірка, Н. І. Петрівна, М. Ф. Перцевой Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 08597. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 5 с.
Series/Report no.: 11;97254
Abstract: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на основі суміші желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію, що включає приготування розчину з цукру, структуроутворювача, внесення альгінату натрію, 2,8 % розчину хлористого кальцію, уварювання, додавання патоки, уварювання, охолодження, додавання кислоти лимонної, барвника, есенції, перемішування, розливання у форми, структуроутворення, охолодження. Крім цього, як структуроутворювач використовується суміш желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97254.pdf152.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.