Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12280
Название: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Володимир Іванович
Бірка, Андріана
Петрівна, Наталія Іванівна
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публикации: 10-мар-2015
Библиографическое описание: Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97254, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, В. І. Ладика, А. Бірка, Н. І. Петрівна, М. Ф. Перцевой Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 08597. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 5 с.
Серия/номер: 11;97254
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання мармеладу желейного формового на основі суміші желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію, що включає приготування розчину з цукру, структуроутворювача, внесення альгінату натрію, 2,8 % розчину хлористого кальцію, уварювання, додавання патоки, уварювання, охолодження, додавання кислоти лимонної, барвника, есенції, перемішування, розливання у форми, структуроутворення, охолодження. Крім цього, як структуроутворювач використовується суміш желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
97254.pdf152.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.