Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorМаренкова, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorЛадика, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorБірка, Андріана-
dc.contributor.authorПетрівна, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.date.accessioned2022-11-07T06:57:30Z-
dc.date.available2022-11-07T06:57:30Z-
dc.date.issued2015-03-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97254, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, В. І. Ладика, А. Бірка, Н. І. Петрівна, М. Ф. Перцевой Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 08597. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280-
dc.description.abstractСпосіб отримання мармеладу желейного формового на основі суміші желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію, що включає приготування розчину з цукру, структуроутворювача, внесення альгінату натрію, 2,8 % розчину хлористого кальцію, уварювання, додавання патоки, уварювання, охолодження, додавання кислоти лимонної, барвника, есенції, перемішування, розливання у форми, структуроутворення, охолодження. Крім цього, як структуроутворювач використовується суміш желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;97254-
dc.titleСпосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97254.pdf152.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.