Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Ладика, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Бірка, Андріана | - |
dc.contributor.author | Петрівна, Наталія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T06:57:30Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T06:57:30Z | - |
dc.date.issued | 2015-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97254, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, В. І. Ладика, А. Бірка, Н. І. Петрівна, М. Ф. Перцевой Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 08597. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12280 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на основі суміші желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію, що включає приготування розчину з цукру, структуроутворювача, внесення альгінату натрію, 2,8 % розчину хлористого кальцію, уварювання, додавання патоки, уварювання, охолодження, додавання кислоти лимонної, барвника, есенції, перемішування, розливання у форми, структуроутворення, охолодження. Крім цього, як структуроутворювач використовується суміш желатину швидкорозчинного з пектином низькоетерифікованим з покращеними функціональними властивостями за рахунок функціональних добавок: альгінату натрію та 2,8 % розчину хлористого кальцію. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;97254 | - |
dc.title | Спосіб отримання мармеладу желейного формового на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.