Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12275
Название: Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки“бакалавр” за напрямом підготовки 6.030601 “Менеджмент” всіх форм навчання”
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Левченко, Антоніна Василівна
Ключевые слова: менеджмент;основи менеджменту;операційний менеджмент;управління персоналом;інформаційні системи в менеджменті;організація праці менеджера;курсові роботи
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки“бакалавр” за напрямом підготовки 6.030601 “Менеджмент” всіх форм навчання” / уклад. : С. С. Ткачова, А. В. Левченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2014. 31 с.
Краткий осмотр (реферат): Курсова робота виконується студентами згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів за напрямом 6.030601 "Менеджмент" з циклу нормативних дисциплін з менеджменту: “Основи менеджменту”, “Операційний менеджмент”, “Управління персоналом”, “Інформаційні системи в менеджменті”, “Організація праці менеджера”. Виконання курсової роботи дозволяє систематизувати та поглибити одержані знання, творчо застосувати їх під час вирішення конкретних завдань, розвинути навички самостійної роботи, проведення наукових досліджень тощо. Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні курсової роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12275
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekom_kursovi_rob_bakalavr_menedzhment_tkachova_levchenko_2014.PDF492.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.