Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12275
Title: Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки“бакалавр” за напрямом підготовки 6.030601 “Менеджмент” всіх форм навчання”
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Левченко, Антоніна Василівна
Keywords: менеджмент;основи менеджменту;операційний менеджмент;управління персоналом;інформаційні системи в менеджменті;організація праці менеджера;курсові роботи
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки“бакалавр” за напрямом підготовки 6.030601 “Менеджмент” всіх форм навчання” / уклад. : С. С. Ткачова, А. В. Левченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2014. 31 с.
Abstract: Курсова робота виконується студентами згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів за напрямом 6.030601 "Менеджмент" з циклу нормативних дисциплін з менеджменту: “Основи менеджменту”, “Операційний менеджмент”, “Управління персоналом”, “Інформаційні системи в менеджменті”, “Організація праці менеджера”. Виконання курсової роботи дозволяє систематизувати та поглибити одержані знання, творчо застосувати їх під час вирішення конкретних завдань, розвинути навички самостійної роботи, проведення наукових досліджень тощо. Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні курсової роботи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12275
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_kursovi_rob_bakalavr_menedzhment_tkachova_levchenko_2014.PDF492.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.