Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274
Назва: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства
Автори: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключові слова: менеджмент;ресторанне господарство;торговий менеджмент;менеджмент організацій;адміністрування;самостійна робота
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2014. 40 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. Оволодіти цими знаннями допоможуть методичні рекомендації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekom_samost_rob_menedzhment_torgivli_ta_restor_gospod_tkachova_2014.PDF903.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.