Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274
Назва: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства |
Автори: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Ключові слова: | менеджмент;ресторанне господарство;торговий менеджмент;менеджмент організацій;адміністрування;самостійна робота |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2014. 40 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. Оволодіти цими знаннями допоможуть методичні рекомендації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_samost_rob_menedzhment_torgivli_ta_restor_gospod_tkachova_2014.PDF | 903.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.