Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274
Title: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: менеджмент;ресторанне господарство;торговий менеджмент;менеджмент організацій;адміністрування;самостійна робота
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2014. 40 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. Оволодіти цими знаннями допоможуть методичні рекомендації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_samost_rob_menedzhment_torgivli_ta_restor_gospod_tkachova_2014.PDF903.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.