Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12273
Title: Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу” (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Менеджмент організацій і адміністрування”)
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: стратегічний менеджмент;стратегічне управління;підприємства;ресторанне господарство;методологія SWOT-аналізу;менеджмент організацій;самостійна робота;адміністрування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу” (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Менеджмент організацій і адміністрування”) / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 32 с.
Abstract: Одним із інструментів стратегічного аналізу виступає SWOT-аналіз, який широко використовується в зарубіжних фірмах. До того ж результати SWOT–аналізу є підставою для прийняття управлінських рішень у різних функціональних зонах підприємства та для генерування альтернативних стратегій розвиткупідприємства. У даних науково-методичних рекомендаціях викладено техніку проведення стратегічного аналізу середовища підприємств ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу з урахуванням особливостей діяльності цихпідприємств. Дані методичні рекомендації будуть корисні студентам денної та заочної форм навчання за спеціальністю 8.050201 “Менеджмент організацій” підчас підготовки до практичних занять, складання звіту про переддипломну практику, виконання курсових та дипломних робіт.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12273
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_samost_rob_strateg_analiz_svot_tkachova_2013.PDF556.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.