Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12273
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-06T23:17:57Z-
dc.date.available2022-11-06T23:17:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу” (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Менеджмент організацій і адміністрування”) / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 32 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12273-
dc.description.abstractОдним із інструментів стратегічного аналізу виступає SWOT-аналіз, який широко використовується в зарубіжних фірмах. До того ж результати SWOT–аналізу є підставою для прийняття управлінських рішень у різних функціональних зонах підприємства та для генерування альтернативних стратегій розвиткупідприємства. У даних науково-методичних рекомендаціях викладено техніку проведення стратегічного аналізу середовища підприємств ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу з урахуванням особливостей діяльності цихпідприємств. Дані методичні рекомендації будуть корисні студентам денної та заочної форм навчання за спеціальністю 8.050201 “Менеджмент організацій” підчас підготовки до практичних занять, складання звіту про переддипломну практику, виконання курсових та дипломних робіт.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectстратегічний менеджментuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectметодологія SWOT-аналізуuk_UA
dc.subjectменеджмент організаційuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectадмініструванняuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу” (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Менеджмент організацій і адміністрування”)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekom_samost_rob_strateg_analiz_svot_tkachova_2013.PDF556.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.