Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12273
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, Світлана Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T23:17:57Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T23:17:57Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу” (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Менеджмент організацій і адміністрування”) / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2013. 32 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12273 | - |
dc.description.abstract | Одним із інструментів стратегічного аналізу виступає SWOT-аналіз, який широко використовується в зарубіжних фірмах. До того ж результати SWOT–аналізу є підставою для прийняття управлінських рішень у різних функціональних зонах підприємства та для генерування альтернативних стратегій розвиткупідприємства. У даних науково-методичних рекомендаціях викладено техніку проведення стратегічного аналізу середовища підприємств ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу з урахуванням особливостей діяльності цихпідприємств. Дані методичні рекомендації будуть корисні студентам денної та заочної форм навчання за спеціальністю 8.050201 “Менеджмент організацій” підчас підготовки до практичних занять, складання звіту про переддипломну практику, виконання курсових та дипломних робіт. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | стратегічний менеджмент | uk_UA |
dc.subject | стратегічне управління | uk_UA |
dc.subject | підприємства | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | методологія SWOT-аналізу | uk_UA |
dc.subject | менеджмент організацій | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | адміністрування | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу” (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Менеджмент організацій і адміністрування”) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_samost_rob_strateg_analiz_svot_tkachova_2013.PDF | 556.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.