Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219
Назва: | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Максименко, Георгій Іванович Максименко, Георгій Іванович |
Дата публікації: | 26-січ-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста. Патент України на корисну модель № 96261, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08901. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с. |
Серія/номер: | 11;96261 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста включає заміс борошна, дріжджів, води, рослинної олії, цукру. З метою підвищення ефективності дріжджів і показників біологічної цінності тіста його готують змішуванням двох заготовок, які виготовляють з додаванням олійного екстракту чаю чорного байхового та доведеної до кипіння суміші молока, цукру, дріжджів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
96261.pdf | 140.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.