Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Максименко, Георгій Іванович | - |
dc.contributor.author | Максименко, Георгій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-05T15:32:30Z | - |
dc.date.available | 2022-11-05T15:32:30Z | - |
dc.date.issued | 2015-01-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста. Патент України на корисну модель № 96261, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08901. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста включає заміс борошна, дріжджів, води, рослинної олії, цукру. З метою підвищення ефективності дріжджів і показників біологічної цінності тіста його готують змішуванням двох заготовок, які виготовляють з додаванням олійного екстракту чаю чорного байхового та доведеної до кипіння суміші молока, цукру, дріжджів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;96261 | - |
dc.title | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.