Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219
Title: | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Максименко, Георгій Іванович Максименко, Георгій Іванович |
Issue Date: | 26-Jan-2015 |
Citation: | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста. Патент України на корисну модель № 96261, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08901. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;96261 |
Abstract: | Спосіб виробництва хлібопекарського тіста включає заміс борошна, дріжджів, води, рослинної олії, цукру. З метою підвищення ефективності дріжджів і показників біологічної цінності тіста його готують змішуванням двох заготовок, які виготовляють з додаванням олійного екстракту чаю чорного байхового та доведеної до кипіння суміші молока, цукру, дріжджів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.