Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219
Title: Спосіб виробництва хлібопекарського тіста
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Максименко, Георгій Іванович
Максименко, Георгій Іванович
Issue Date: 26-Jan-2015
Citation: Спосіб виробництва хлібопекарського тіста. Патент України на корисну модель № 96261, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08901. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с.
Series/Report no.: 11;96261
Abstract: Спосіб виробництва хлібопекарського тіста включає заміс борошна, дріжджів, води, рослинної олії, цукру. З метою підвищення ефективності дріжджів і показників біологічної цінності тіста його готують змішуванням двох заготовок, які виготовляють з додаванням олійного екстракту чаю чорного байхового та доведеної до кипіння суміші молока, цукру, дріжджів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12219
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96261.pdf140.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.