Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12180
Название: Адміністративний менеджмент
Авторы: Забродська, Ганна Іванівна
Ключевые слова: управління;адміністрування;менеджмент;методичні рекомендації
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Адміністративний менеджмент : метод. реком. до практ. та семінар. занять для студ. напр. підгот. 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" спеціалізації "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / уклад. Г. І. Забродська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 24 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до практичних та семінарських занять з дисципліни "Адміністративний менеджмент" для студентів напряму підготовки 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" спеціалізації "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Дисципліна "Адміністративний менеджмент" спрямована на формування знань студентів щодо державного управління як системи, до якої залучаються державні службовці, формування навичок налагоджування, та розвитку стосунків між окремими людьми, підприємствами, установами в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12180
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekom_dlya_prakt_ta_semin_zanyat_admin_menedzhm_zabrodska_2016.pdf555.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.