Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12118
Назва: Плавлений сир з рослинними добавками
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Дата публікації: 25-тра-2015
Бібліографічний опис: Плавлений сир з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99338, A23C 19/093. Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. № u 2015 00060. Заявл. 05.01.2015. Опубл. 25.05.2015, Бюл.№ 10. 4 с.
Серія/номер: 11;99338
Короткий огляд (реферат): Склад плавленого сиру з рослинними добавками включає твердий сичуговий сир, вершки натуральні, молоко сухе знежирене, масло вершкове, солі - плавильники, воду. Як рослинна сировина використовується кріопорошок із часнику, дрібнодисперсний порошок із гарбуза та моркви, фітодобавки із натуральних прянощів (перцю чорного, перцю червоного, коріандру, майорану) у формі дрібнодисперсних, фітоекстракти у формі 40 % водно-спиртових розчинів із натуральних прянощів (перцю чорного, перцю червоного, коріандру, майорану).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12118
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99338.pdf151.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.