Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, Адріана
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Дата публікації: 27-кві-2015
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 98147, A23C 19/08. № u 2014 05304. Ф. В Перцевий, П. В. Гурський, Б. Адріана, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк , М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 27.04.2015, Бюл.№ 8.
Серія/номер: 11;98147
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, водою питною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
98147.pdf222.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.