Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБірка, Адріана-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorКолесник, Алена Вікторівна-
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T12:12:05Z-
dc.date.available2022-11-04T12:12:05Z-
dc.date.issued2015-04-27-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 98147, A23C 19/08. № u 2014 05304. Ф. В Перцевий, П. В. Гурський, Б. Адріана, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк , М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 27.04.2015, Бюл.№ 8.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, водою питною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;98147-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
98147.pdf222.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.