Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, Адріана
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Issue Date: 27-Apr-2015
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 98147, A23C 19/08. № u 2014 05304. Ф. В Перцевий, П. В. Гурський, Б. Адріана, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк , М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, Т. О. Кузнецова. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 27.04.2015, Бюл.№ 8.
Series/Report no.: 11;98147
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, водою питною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12102
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
98147.pdf222.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.