Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12100
Назва: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Федак, Вікторія Ігорівна Федак, Наталя Василівна |
Дата публікації: | 10-кві-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 108244, A23C 23/00. № a 2013 01480. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, Н. В. Федак. Заявл. 07.02.2013. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с. |
Серія/номер: | 11;108244 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід стосується способу одержання молочно-білкового напівфабрикату, що передбачає попередню підготовку молочно-білкового компонента, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси, причому як молочно-білковий компонент містить ультрафільтраційний концентрат зі сколотин (УФКС), як структуроутворювач містить водний розчин желатину у співвідношенні 1:3 та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 5-7 хвилин, після чого додатково збивають протягом 4-6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110-130 хв-1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12100 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
108244.pdf | 164.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.