Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12100
Назва: Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Федак, Наталя Василівна
Дата публікації: 10-кві-2015
Бібліографічний опис: Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 108244, A23C 23/00. № a 2013 01480. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, Н. В. Федак. Заявл. 07.02.2013. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с.
Серія/номер: 11;108244
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується способу одержання молочно-білкового напівфабрикату, що передбачає попередню підготовку молочно-білкового компонента, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси, причому як молочно-білковий компонент містить ультрафільтраційний концентрат зі сколотин (УФКС), як структуроутворювач містить водний розчин желатину у співвідношенні 1:3 та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 5-7 хвилин, після чого додатково збивають протягом 4-6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110-130 хв-1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12100
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
108244.pdf164.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.