Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorФедак, Вікторія Ігорівна-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T11:50:08Z-
dc.date.available2022-11-04T11:50:08Z-
dc.date.issued2015-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 108244, A23C 23/00. № a 2013 01480. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, Н. В. Федак. Заявл. 07.02.2013. Опубл. 10.04.2015, Бюл.№ 7. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12100-
dc.description.abstractВинахід стосується способу одержання молочно-білкового напівфабрикату, що передбачає попередню підготовку молочно-білкового компонента, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси, причому як молочно-білковий компонент містить ультрафільтраційний концентрат зі сколотин (УФКС), як структуроутворювач містить водний розчин желатину у співвідношенні 1:3 та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 5-7 хвилин, після чого додатково збивають протягом 4-6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110-130 хв-1.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;108244-
dc.titleСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108244.pdf164.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.