Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066
Title: Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів
Authors: Серік, Максим Леонідович
Шурдук, Інна Володимирівна
Issue Date: 12-Jan-2015
Citation: Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів: патент України на корисну модель № 96001, A23L 1/31. № u 2014 08955. М. Л. Серік, І. В. Шурдук; заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Series/Report no.: 11;96001
Abstract: Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, обжарювання насиченою парою або димом, варіння та охолодження. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додатково додають напівфабрикат білково-мінеральний.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96001.pdf144.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.