Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorШурдук, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T09:02:57Z-
dc.date.available2022-11-04T09:02:57Z-
dc.date.issued2015-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення варених ковбасних виробів: патент України на корисну модель № 96001, A23L 1/31. № u 2014 08955. М. Л. Серік, І. В. Шурдук; заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення варених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, обжарювання насиченою парою або димом, варіння та охолодження. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додатково додають напівфабрикат білково-мінеральний.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;96001-
dc.titleСпосіб виготовлення варених ковбасних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96001.pdf144.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.