Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorШурдук, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T09:02:57Z-
dc.date.available2022-11-04T09:02:57Z-
dc.date.issued2015-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення варених ковбасних виробів: патент України на корисну модель № 96001, A23L 1/31. № u 2014 08955. М. Л. Серік, І. В. Шурдук; заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення варених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, обжарювання насиченою парою або димом, варіння та охолодження. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додатково додають напівфабрикат білково-мінеральний.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;96001-
dc.titleСпосіб виготовлення варених ковбасних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96001.pdf144.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.