Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066
Назва: | Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів |
Автори: | Серік, Максим Леонідович Шурдук, Інна Володимирівна |
Дата публікації: | 12-січ-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів: патент України на корисну модель № 96001, A23L 1/31. № u 2014 08955. М. Л. Серік, І. В. Шурдук; заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. |
Серія/номер: | 11;96001 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, обжарювання насиченою парою або димом, варіння та охолодження. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додатково додають напівфабрикат білково-мінеральний. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
96001.pdf | 144.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.