Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12059
Назва: Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Большакова, Вікторія Анатолівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Дата публікації: 12-січ-2015
Бібліографічний опис: Патент України на корисну модель № 95893, A23B 4/06. Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08188. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Серія/номер: 11;95893
Короткий огляд (реферат): Суміш кріопротекторна "KrioMeat" CK 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає полісахариди, причому як речовини полісахаридної природи використовують альгінат натрію та апельсинові харчові волокна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12059
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
95893.pdf150.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.