Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12059
Название: Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Большакова, Вікторія Анатолівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Дата публикации: 12-янв-2015
Библиографическое описание: Патент України на корисну модель № 95893, A23B 4/06. Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08188. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Серия/номер: 11;95893
Краткий осмотр (реферат): Суміш кріопротекторна "KrioMeat" CK 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає полісахариди, причому як речовини полісахаридної природи використовують альгінат натрію та апельсинові харчові волокна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12059
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
95893.pdf150.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.