Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11881
Назва: Сучасні подрібнювачі харчової та сільськогосподарської продукції
Автори: Фабричнікова, І. А.
Ключові слова: харчова промисловість;виробництво кормів;крупи;подрібнювач;овочерізки;скиборізки
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Фабричнікова І. А. Сучасні подрібнювачі харчової та сільськогосподарської продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Експлуатаційна та сервісна інженерія": присвячена 90-річчю ХНТУСГ та 120 річниці з дня народження академіка П. М. Василенка, 15-16 жовтня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 61-64.
Короткий огляд (реферат): Дослідження сучасних подрібнювачів харчовох та сільськогосподарської продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11881
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Експлуатаційна та сервісна інженерія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekspluatatsiina ta servisna inzheneriia_2020_22.pdf367.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.