Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФабричнікова, І. А.-
dc.date.accessioned2022-11-03T08:35:54Z-
dc.date.available2022-11-03T08:35:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФабричнікова І. А. Сучасні подрібнювачі харчової та сільськогосподарської продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Експлуатаційна та сервісна інженерія": присвячена 90-річчю ХНТУСГ та 120 річниці з дня народження академіка П. М. Василенка, 15-16 жовтня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 61-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11881-
dc.description.abstractДослідження сучасних подрібнювачів харчовох та сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectвиробництво кормівuk_UA
dc.subjectкрупиuk_UA
dc.subjectподрібнювачuk_UA
dc.subjectовочерізкиuk_UA
dc.subjectскиборізкиuk_UA
dc.titleСучасні подрібнювачі харчової та сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Експлуатаційна та сервісна інженерія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ekspluatatsiina ta servisna inzheneriia_2020_22.pdf367.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.