Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11850
Назва: Застосування фазору для зменшення втрат цибулі ріпчастої при зберіганні
Інші назви: Применение Фазора для сокращения потерь лука репчатого при хранении
Use Phasor to reduce losses onion bulb during storage
Автори: Гордієнко, І.М.
Щербина, С.О.
Даценко, С.М.
Ключові слова: цибуля ріпчаста;урожайність;збереженість;пророслі цибулини;лук репчатый;урожайность;лежкость;проросшие луковицы;onion bulb;productivity;afety;germinate bulb
Дата публікації: 20-лис-2015
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Гордієнко І.М., Щербина С.О., Даценко С.М. Застосування фазору для зменшення втрат цибулі ріпчастої при зберіганні. Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2015. №2. С.170-174.
Короткий огляд (реферат): Гордієнко І.М., Щербина С.О., Даценко С.М. Застосування фазору для зменшення втрат цибулі ріпчастої при зберіганні. Висвітлені питання впливу протиростового препарату Фазор на зниження втрат цибулі ріпчастої при зберіганні від проростання. За передзбиральної оброб- ки препаратом Фазор втрати цибулі від проростання можуть бути знижені на 4,8 -9,8 % порівняно з контролем (без обробки), де цей показник досягав 10,9 %.
И.Н. Гордиенко, С.А. Щербина, С.М. Даценко. Применение Фазора для сокращения потерь лука репчатого при хранении. В статье раскрыты вопросы влияния протиростового препарата Фазор на сни- жение потерь лука репчатого при хранении от прорастания. От доуборочного приме- нения препарата Фазор потери лука прорастания могут быть снижены на 4,8 – 9,8 % по сравнению с контролем (без обработки) – 10,9 %.
Gordienko I., Dаtsenko S., Sherbina S. Use Phasor to reduce losses onion bulb during storage. In the article the questions of influence against the growth drug Phasor in reducing losses of onion during storage from sprouting. For before harvest treatment with phasor loss onions sprouting can be reduced by 4,8-9,8 % compared with the control (without treatment), where the rate reached 10,9 percent.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11850
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhnau_roslyn_2015_2_22.pdf358.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.