Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11766
Название: Управління фінансовою санацією підприємства
Авторы: Лачкова, Людмила Іванівна
Лачкова, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: підприємства;управління підприємствами;фінансова санація;суб'єкти господарювання
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: Іванченко І.С.
Библиографическое описание: Лачкова Л. І., Лачкова В. М. Управління фінансовою санацією підприємства: візуальне супроводження дисципліни для студентів зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр" денної та заочної форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Іванченко І.С., 2017. 59 c.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто концептуальні засади та механізми управління санацією, реструктуризацією та ліквідацією суб'єктів господарювання До кожної теми подано таблиці, схеми, рисунки, які унаочнюють зміст лекцій. Для підготовки візуального супроводження використано сучасні науково-методичні розробки з антикризового управління підприємством, законодавчі та нормативні акти, які регулюють державну політику із запобігання банкрутству. Призначено для аспірантів, магістрів, студентів економічних спеціальностей, фахівців з управління фінансами підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11766
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VS_uprav_finans_sanatsiyeyu_2017.pdf1.54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.