Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1169
Назва: Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловост
Main directions improve the efficiency of enterprises of sugar industry
Автори: Британська, Наталія Натанівна
Левицька, Інна Ваннадіївна
Ключові слова: цукрова промисловість;ефективність;державне регулювання;цукор;сахарная промышленность;эффективность;государственное регулирование;сахар;sugar industry;efficiency;state regulation;sugar
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Британська Н.Н., Левицька І.В. Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2015. Вип. 2(22). С. 259-268.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні причини кризового стану цукрової промисловості, пов’язані з неефективним державним регулюванням, обмеженістю ринків збуту, сировинних і фінансових ресурсів. Запропоновано напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості.
The article deals with the main causes of the crisis situation of the sugar industry associated with ineffective government regulation, limited markets, raw materials and financial resources. Directions to improve production efficiency of sugar industry enterprises was proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1169
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (22)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2015_2_27.pdf318.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.