Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1169
Название: Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловост
Main directions improve the efficiency of enterprises of sugar industry
Авторы: Британська, Наталія Натанівна
Левицька, Інна Ваннадіївна
Ключевые слова: цукрова промисловість;ефективність;державне регулювання;цукор;сахарная промышленность;эффективность;государственное регулирование;сахар;sugar industry;efficiency;state regulation;sugar
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Британська Н.Н., Левицька І.В. Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2015. Вип. 2(22). С. 259-268.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні причини кризового стану цукрової промисловості, пов’язані з неефективним державним регулюванням, обмеженістю ринків збуту, сировинних і фінансових ресурсів. Запропоновано напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості.
The article deals with the main causes of the crisis situation of the sugar industry associated with ineffective government regulation, limited markets, raw materials and financial resources. Directions to improve production efficiency of sugar industry enterprises was proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1169
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (22)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2015_2_27.pdf318.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.