Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1169
Title: Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловост
Main directions improve the efficiency of enterprises of sugar industry
Authors: Британська, Наталія Натанівна
Левицька, Інна Ваннадіївна
Keywords: цукрова промисловість;ефективність;державне регулювання;цукор;сахарная промышленность;эффективность;государственное регулирование;сахар;sugar industry;efficiency;state regulation;sugar
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Британська Н.Н., Левицька І.В. Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2015. Вип. 2(22). С. 259-268.
Abstract: Розглянуто основні причини кризового стану цукрової промисловості, пов’язані з неефективним державним регулюванням, обмеженістю ринків збуту, сировинних і фінансових ресурсів. Запропоновано напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості.
The article deals with the main causes of the crisis situation of the sugar industry associated with ineffective government regulation, limited markets, raw materials and financial resources. Directions to improve production efficiency of sugar industry enterprises was proposed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1169
Appears in Collections:Випуск 2 (22)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2015_2_27.pdf318.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.