Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560
Название: Формування якості товарів
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Ключевые слова: товари;якість;формування якості товарів
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Формування якості товарів : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. Х. : ХДУХТ, 2016. 24 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни «Формування якості товарів» є формування у студентів цілісної системи знань і умінь з питань формування якості та забезпечення конкурентоспроможності товарів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з основ формування якості товарів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomend_dlya_samost_robit_formuvannya_yakosti_tovariv_2016.pdf436.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.