Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560
Название: | Формування якості товарів |
Авторы: | Одарченко, Микола Семенович Карбівнича, Тетяна Василівна |
Ключевые слова: | товари;якість;формування якості товарів |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Формування якості товарів : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. Х. : ХДУХТ, 2016. 24 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Формування якості товарів» є формування у студентів цілісної системи знань і умінь з питань формування якості та забезпечення конкурентоспроможності товарів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з основ формування якості товарів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_formuvannya_yakosti_tovariv_2016.pdf | 436.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.