Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560
Title: Формування якості товарів
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Keywords: товари;якість;формування якості товарів
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Формування якості товарів : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. Х. : ХДУХТ, 2016. 24 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Формування якості товарів» є формування у студентів цілісної системи знань і умінь з питань формування якості та забезпечення конкурентоспроможності товарів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з основ формування якості товарів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_dlya_samost_robit_formuvannya_yakosti_tovariv_2016.pdf436.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.