Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560
Title: | Формування якості товарів |
Authors: | Одарченко, Микола Семенович Карбівнича, Тетяна Василівна |
Keywords: | товари;якість;формування якості товарів |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Формування якості товарів : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. Х. : ХДУХТ, 2016. 24 с. |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни «Формування якості товарів» є формування у студентів цілісної системи знань і умінь з питань формування якості та забезпечення конкурентоспроможності товарів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з основ формування якості товарів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11560 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_formuvannya_yakosti_tovariv_2016.pdf | 436.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.