Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11555
Название: Митна логістика
Авторы: Головко, Микола Павлович
Артеменко, Віктор Станіславович
Полупан, Валентин Вадимович
Ключевые слова: логістика;митна логістика
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Митна логістика : методичні рекомендації для самостійного вивчення тем дисципліни студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 8.030510.02 «Товарознавство та експертиза в митній справі» / уклад. : Головко М.П., Артеменко В.С., Полупан В.В. Х. : ХДУХТ, 2015. 28 с.
Краткий осмотр (реферат): Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з основ логістичного управління товаропотоками в умовах ринкової економіки. Рекомендована послідовність вивчення тем має допомогти студенту в роботі над навчальним матеріалом у разі, якщо тема курсу винесена на самостійне вивчення. Крім того, ці методичні рекомендації можна використовувати під час підготовки до колоквіумів, контрольних робіт, тестування, іспиту. Рівень засвоєного матеріалу за темами можна перевірити, відповідаючи на контрольні запитання та тести, що наведені наприкінці методичних вказівок до теми. У даних методичних вказівках крім рекомендацій стосовно вивчення тем, містяться основні програмні питання з курсу дисципліни, що повинні знати студенти для успішного складання іспиту; приклад рішення типового ситуаційного завдання, що є у завданні екзаменаційних білетів. Також на сторінці 23 наведено низку тем, що є рекомендованими для обрання при написанні рефератів. Наприкінці методичних рекомендацій вказано перелік рекомендованої літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11555
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomend_dlya_samost_robit_mitna_logistika_2015.pdf314.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.