Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11400
Title: Порівняльний аналіз технологій та процесів виробництва кефіру
Authors: Федюшко, О. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Хандола, Ю. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Федюшко О. Ю. Порівняльний аналіз технологій та процесів виробництва кефіру. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Хандола Ю. М. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11400
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-88.pdf183.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.