Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11400
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorХандола, Ю. М.-
dc.contributor.authorФедюшко, О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-11-01T08:01:44Z-
dc.date.available2022-11-01T08:01:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФедюшко О. Ю. Порівняльний аналіз технологій та процесів виробництва кефіру. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Хандола Ю. М. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11400-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз технологій та процесів виробництва кефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-88.pdf183.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.