Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11373
Title: До питання виробництва м'ясної копченої продукції в умовах підприємств малої потужності
Authors: Аргунов, І. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Аргунов І. Є. До питання виробництва м'ясної копченої продукції в умовах підприємств малої потужності. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Денисенко С. А., Іващенко С. Г. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11373
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-73.pdf182.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.