Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11373
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.advisorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorАргунов, І. Є.-
dc.date.accessioned2022-10-31T19:31:18Z-
dc.date.available2022-10-31T19:31:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАргунов І. Є. До питання виробництва м'ясної копченої продукції в умовах підприємств малої потужності. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Денисенко С. А., Іващенко С. Г. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11373-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДо питання виробництва м'ясної копченої продукції в умовах підприємств малої потужностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-73.pdf182.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.