Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11373
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Денисенко, С. А. | - |
dc.contributor.advisor | Іващенко, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Аргунов, І. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-31T19:31:18Z | - |
dc.date.available | 2022-10-31T19:31:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Аргунов І. Є. До питання виробництва м'ясної копченої продукції в умовах підприємств малої потужності. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Денисенко С. А., Іващенко С. Г. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11373 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | До питання виробництва м'ясної копченої продукції в умовах підприємств малої потужності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-73.pdf | 182.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.