Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11303
Название: | Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова |
Авторы: | Бутенко, Артем Володимирович |
Научный руководитель: | Кравцов, А. Г. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики |
Ключевые слова: | вантажні перевезення;транспортна задача;метод комівояжера;кондитерські вироби;транспортна робота;диспетчерське керування;ефективність доставки |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Бутенко А. В. Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2021. 60 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики (КФ «РОСА») за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки кондитерських виробів торгівельною мережою міста. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики КФ «РОСА» за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова. Методом комівояжера вирішена транспортна задача. Оптимізовано розвізний маршрут №3 по доставці кондитерських виробів від фірми - виробника (КФ РОСА) до торгових точок 602 мікрорайону м. Харкова. Розвізний маршрут скоротився з 41,5 км до значень 37,4 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 18,4 км до значень 12,2 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу. Обрано автомобіль-фургон з об’ємом вантажного кузова 7,8 м3. Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 7,57 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень кондитерських виробів при експлуатації транспортних засобів за оптимальним маршрутом №3. Встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 9,69%. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом на 16,04 % меньше, ніж за вихідним маршрутом. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11303 |
Располагается в коллекциях: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Butenko_2.pdf Restricted Access | 154.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии | |
Butenko.pdf Restricted Access | 1.84 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.