Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11303
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кравцов, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Бутенко, Артем Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-31T14:47:39Z | - |
dc.date.available | 2022-10-31T14:47:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бутенко А. В. Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2021. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11303 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики (КФ «РОСА») за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки кондитерських виробів торгівельною мережою міста. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики КФ «РОСА» за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова. Методом комівояжера вирішена транспортна задача. Оптимізовано розвізний маршрут №3 по доставці кондитерських виробів від фірми - виробника (КФ РОСА) до торгових точок 602 мікрорайону м. Харкова. Розвізний маршрут скоротився з 41,5 км до значень 37,4 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 18,4 км до значень 12,2 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу. Обрано автомобіль-фургон з об’ємом вантажного кузова 7,8 м3. Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 7,57 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень кондитерських виробів при експлуатації транспортних засобів за оптимальним маршрутом №3. Встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 9,69%. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом на 16,04 % меньше, ніж за вихідним маршрутом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.subject | вантажні перевезення | uk_UA |
dc.subject | транспортна задача | uk_UA |
dc.subject | метод комівояжера | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | транспортна робота | uk_UA |
dc.subject | диспетчерське керування | uk_UA |
dc.subject | ефективність доставки | uk_UA |
dc.title | Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №3 602 мікрорайону м. Харкова | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики | - |
Appears in Collections: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Butenko_2.pdf Restricted Access | 154.22 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Butenko.pdf Restricted Access | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.