Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116
Назва: Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази
Автори: Крусір, Г. В.
Василів, О. Б.
Кушнір, Н. А.
Ключові слова: інгібітор панкреатичної амілази;борошенце вівса;екстракти;біологічно активні добавки
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крусір Г. В., Василів О. Б., Кушнір Н. А. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 558-563.
Короткий огляд (реферат): Показано можливість отримання з борошенець вівса інгібітору панкреатичної амілази, придатного до застосування в складі біологічно активних добавок та в харчових продуктах. За допомогою математичних методів було розраховано раціональні параметри процесу вилучення інгібітору: тривалість – 30 хв, температура – 13,4°С, гідромодуль – 7,2.
Possibility of receipt from husk of oat of inhibitor of pancreatic amylase is shown in the article, for the use in composition biologically active additions and in food products. By mathematical methods the rational parameters of process of ex traction of inhibitor were expected: duration 30 min., temperature - 13,4° C, GM - 7,2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_88.pdf580.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.