Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116
Title: Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази
Authors: Крусір, Г. В.
Василів, О. Б.
Кушнір, Н. А.
Keywords: інгібітор панкреатичної амілази;борошенце вівса;екстракти;біологічно активні добавки
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крусір Г. В., Василів О. Б., Кушнір Н. А. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 558-563.
Abstract: Показано можливість отримання з борошенець вівса інгібітору панкреатичної амілази, придатного до застосування в складі біологічно активних добавок та в харчових продуктах. За допомогою математичних методів було розраховано раціональні параметри процесу вилучення інгібітору: тривалість – 30 хв, температура – 13,4°С, гідромодуль – 7,2.
Possibility of receipt from husk of oat of inhibitor of pancreatic amylase is shown in the article, for the use in composition biologically active additions and in food products. By mathematical methods the rational parameters of process of ex traction of inhibitor were expected: duration 30 min., temperature - 13,4° C, GM - 7,2.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11116
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_88.pdf580.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.